Meer NPO
STER Advertentie

Het is bloedheet op Paaspop en dat overleef je zo!

Het is bloedheet op Paaspop en dat overleef je zo!

Zaterdag 20 april 2019 - 18:48 uur

Zon, 25 graden en een strakblauwe lucht is toch gewoon het perfecte festivalweer? En dat komt goed uit, want we openen hiermee het festivalseizoen dit weekend op Paaspop in het Brabantse Schijndel. Om niet helemaal als een kreeft weer thuis te komen geeft 3FM je wat tips om te dealen met die zon.

Omarm de hitte gewoon! 

We hebben er maanden lang op zitten wachten dus kom maar gewoon door met die zon, maar smeer je wel in! Zweet is je eigen airco. Het koelt af. En laat het vooral zitten, want als je het afveegt verneuk je het hele systeem. Vind je zweten vies? Als je gezond en goed eet en drinkt, stinkt zweet nauwelijks. Enne... Vergeet niet dat iedereen zweet hè.

Hydrateren kun je leren, mensen

Kom maar door met die biertjes, want: extra lang weekend! Maar doe jezelf ook even een lol en drink af en toe ook gewoon wat water. Het is bloedje heet dus er ligt een dunne lijn tussen gewoon gezellig aangeschoten zijn en een zonnesteek of uitdroging. 

Hoe staat je petje?

Wil je helemaal niet in de buurt komen van een zonnesteek of blaren op je neus? Draag een petje. Een hoedje. Een muts. Whatever you want! Al betwijfelen we of deze hoofddeksels veel nut gaan hebben...

Think cool...

Het hele mind over body-idee werkt! Dus lees een artikel over de beklimming van de Mount Everest, boek een boottocht over de Brabantse poolkappen en kijk rustig nog een keer Ice Age of March of the Penguins als je ligt uit te brakken in de schaduw.

...of neem het letterlijk 

Trek dat shirtje lekker uit, koop dat extra ijsje of houd spontaan een watergevecht! Het kan allemaal op Paaspop dus doe er je voordeel mee en be cool

 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM