Meer NPO
STER Advertentie

Frank belde met het hotel waar de selectie van Juventus (probeerde) te slapen

Frank belde met het hotel waar de selectie van Juventus (probeerde) te slapen

Woensdag 10 april 2019 - 07:59 uur

De supporters van Ajax hielden bij de thuiswedstrijd tegen Real Madrid de selectie wakker met een flinke pot vuurwerk. Frank belde met het hotel waar de spelers van Juventus slapen, om te vragen of ze voor de Italianen voorzorgsmaatregelen hebben genomen voor de wedstrijd van vanavond. 

De receptioniste verklapte dat de spelers inderdaad in het hotel zaten en vertelde dat ze op iedere kamer een setje oordoppen hadden neergelegd. 

Vuurwerk

Maar of dat echt heeft geholpen is nog maar de vraag, want zoals Frank al voorspelde werd er wederom vuurwerk afgestoken bij het hotel. Vermoedelijk hebben de supporters van Ajax vannacht geprobeerd de spelers van de selectie wakker te houden met de harde knallen. Bekijk de beelden hieronder!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voetbaltracks

Vanavond treedt Ajax aan tegen Juventus voor de kwartfinale van de Champions Leauge. Maar wat draaien alle kwartfinalisten voor, tijdens en na die 90 minuten? De teams proberen natuurlijk thuis zoveel mogelijk hun eigen stempel de drukken op de wedstrijd. Benieuwd naar de nummers? Check ze hier!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM