Meer NPO
STER Advertentie

Game Of Thrones: Wie eindigt er op de Iron Throne?

Game Of Thrones: Wie eindigt er op de Iron Throne?

Zaterdag 13 april 2019 - 08:32 uur

Het einde is in zicht! Nog een paar nachtjes slapen tot we eindelijk beginnen aan het laatste seizoen van Game of Thrones. Er cirkelen op internet honderden fan-theorieën rond, maar niemand weet écht hoe de serie afloopt. We hebben een paar mogelijke eindes voor je op een rijtje gezet. LET OP: Spoiler alert!

Optie 1: Jon Snow 

Zelfs een aantal steken in z’n hart hielden hem niet tegen om een paar afleveringen later gewoon weer tot leven te komen. Jon Snow is tot leven gewekt! Dat Jon uiteindelijk de troon pakt zou geen gek einde van de show zijn. Hij is tenslotte al King in the North. Of hij nou samen met Daenerys gaat regeren of alleen, we sluiten deze optie niet uit.

Optie 2: Daenerys Targaryen

Er zijn natuurlijk veel kapers op de kust, maar ook Mother Of Dragons a.k.a. Khaleesi a.k.a. Dany a.k.a Daenerys maakt kans op de troon. Met twee enorme draken aan haar zijde blaast ze iedereen die op haar pad komt omver... maar weet ze ook het leger van The Knight King te verslaan? 

Optie 3: Cersei

De onverbitterde Cersei heeft alles over om te regeren over Westeros. Ze heeft letterlijk niets meer te verliezen dus ze zal alles op alles zetten om de macht te krijgen. Hopen voor haar dat haar geliefde broer Jamie geen roet in het eten gooit. De heks voorspelde namelijk al dat de jongere broer van Cersei haar zou vermoorden!

Optie 4: Melisandre 

Melisandre, ook wel beter bekend als The Red Woman, sijpelt zo af en toe door de serie heen. Ze is in bijna ieder seizoen verschenen en ook in het laatste seizoen speelt ze een rol. Gaat onze eigen Carice van Houten uiteindelijk onverwachts de troon pakken? Het zou zomaar kunnen.

Optie 5: The Night King

Game Of Thrones gaat natuurlijk over de strijd tussen de goed en kwaad, maar wie kwaad is kan ook goed zijn en andersom. De serie zou zomaar een duistere draai kunnen krijgen door met The Night King op de troon te kunnen eindigen. Ook al is het laatste boek nog niet geschreven, de serie heeft de kijkers al vaker omver geblazen dus deze optie mogen we zeker niet uitsluiten! 

 

Optie 6: Sansa Stark 

Sansa heeft zich al ontpopt van jonkvrouw tot Lady of Winterfell en zou zomaar eens als één van de laatste drie Starks de troon kunnen pakken. Misschien krijgt ze zelfs wel hulp van haar zusje Arya, die weer herenigd zijn na Little Finger om te leggen. Of gaat Arya toch zelf voor de Iron Throne? We zullen het over een paar weken weten! 

Natuurlijk zijn er nog véél meer mogelijke eindes. We mogen ook zeker Arya Stark, Tyrion Lannister of Gendry niet vergeten. We zijn erg benieuwd naar jouw voorspelling!

Meer over Game Of Thrones?
- De beste reacties op de nieuwe Game Of Thrones trailer
- Dat wordt jagen: Game Of Thrones verstopt wereldwijd 6 echte tronen
- The Weekend, SZA en Travis Scott maken een track voor Game Of Thrones
 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM