3FM nieuws

Jij kunt binnenkort op de Iron Throne zitten

  1. Nieuwschevron right
  2. Jij kunt binnenkort op de Iron Throne zitten

Vanaf 10 april kunnen Game of Thrones-fans (en niet-fans natuurlijk) op de Iron Throne zitten. Want de Game of Thrones-experience komt naar Utrecht Centraal toe! Dit ter ere van het achtste en laatste seizoen van de succesvolle fantasyserie.

Winter is finally here

Afgelopen week kwamen alle acteurs bijeen om de première van het laatste seizoen te bekijken. Over een week is voor het grote publiek het laatste seizoen dan eindelijk zo ver. De serie is al jaren één van de grootste van de wereld en houdt fans over de hele wereld bezig.

Utrecht Centraal als centrum van Westeros

Bezoekers kunnen onder andere fan-made kledingstukken bekijken en ervaren hoe de draken uit de serie daadwerkelijk klinken. De grootste publiekstrekker wordt natuurlijk de daadwerkelijke Iron Throne. De 180 kilo zware en twee meter hoge troon is speciaal uit de Verenigde Staten overgevlogen.

De Game of Thrones Experience is van 10 tot 21 April op Utrecht Centraal te bezoeken. Doordeweeks is het mogelijk tussen 08:00 en 20:00 uur langs te komen. Op zaterdag tussen 10:00 en 18:00 en zondags van 12:00 tot 18:00 te bezoeken.

Ster advertentie
Ster advertentie