3FM nieuws

Penoza onthult nieuwe details over langverwachte film

  1. Nieuwschevron right
  2. Penoza onthult nieuwe details over langverwachte film

Eindelijk is er meer nieuws over de langverwachte film van Penoza! Vanochtend werd er via een nepnieuwsbericht bekendgemaakt dat Carmen van Walraven is opgepakt in Canada(?!?). Bij de cliffhanger van het laatste seizoen van de hitserie leek het er op dat de de Koningin van de onderwereld het niet zou overleven, maar niets is dus minder waar.

In het fictieve nieuwsbericht staat dat er bij een schietpartij drie mensen zijn omgekomen en dat Carmen van Walvraven (gespeeld door Monic Hendrikx) is aangehouden. In het nepnieuwsbericht staat ook dat de internationale organisatie Interpol contact heeft gezocht met de recherche in Nederland, met in het bijzonder oude bekende: Jim Leeflang (Hajo Bruins). De oud-politieagent zal er in de film ongetwijfeld alles aan doen om 'zijn' crimineel achter slot en grendel te krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Film

De film is vanaf eind november in de bioscoop te zien, maar tot die tijd moet er nog flink wat gedraaid worden. De makers onthullen dat alle opnames in Canada afgerond zijn, maar willen over de rest van de film nog niets kwijt. Wel hebben ze bevestigd dat alle gezinsleden van Van Walraven in de film te zien zijn, net als vaste handlangers Luther (Raymond Thiry), Berry (Loek Peters) De film wordt geschreven en geregisseerd door Diederik van Rooijen, die ook verantwoordelijk was voor de serie.

Meer filmnieuws?

- Chaos in de nieuwe trailer van Stranger Things
- Check hier de transformatie van 'The Joker' in nieuwe filmtrailer
- De beste reacties op de nieuwe Game of Thrones trailer
- Een nieuwe trailer voor Aladin met Will Smith als geest

Ster advertentie
Ster advertentie