3FM nieuws

Je kunt vanaf vandaag groepsgesprekken weigeren!

  1. Nieuwschevron right
  2. Je kunt vanaf vandaag groepsgesprekken weigeren!

Er is geen ontkomen aan, ineens zie je een onbekende titel tussen je chats staan. Het is weer een gesprek over het verjaardagscadeau voor die ene huisgenoot. "Wat zullen we kopen voor Nienke?", zegt je andere huisgenoot. Wéér een nieuwe groep. Maar die tijd is voorbij!

Eindelijk heb je de mogelijkheid al die vervelende mensen te weigeren. Want vanaf vandaag geeft WhatsApp de optie om deel te nemen aan groepsgesprekken, of dus niet! Nee, geen overleg over de Familiedag 2019, het is klaar!

Ja of nee

Vanaf woensdag rolt de dienst uit over alle gebruikers. Je kunt vanaf dat moment bijvoorbeeld instellen dat alleen gemeenschappelijke contacten een chatuitnodiging kunnen verzenden. Wil je helemaal geen groepsgesprekken meer? Check! Die optie is ook mogelijk. In de privacyinstellingen van WhatsApp vind je de nieuwe instelling. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel deel te nemen aan groepsgesprekken door op de uitnodiging te krijgen.

3FM App

Die ene app die je wel op je telefoon wil hebben om berichtjes te verzenden naar de studio of gewoon goeie muziek te luisteren?! Dat is natuurlijk de 3FM App en die is gratis te downloaden via de Appstore of Playstore. Veel plezier!

Ster advertentie
Ster advertentie