Meer NPO
STER Advertentie

Gaat Dua Lipa de volgende Bond-soundtrack maken?

Gaat Dua Lipa de volgende Bond-soundtrack maken?

Donderdag 25 april 2019 - 15:27 uur

Daniel Craig kan zijn borst natmaken voor zijn laatste vertolking van James Bond, want in de aankomende film neemt 007 het op tegen niemand minder dan Rami Malek. Ook gaan de geruchten in de ronde dat Dua Lipa de soundtrack voor de 25e Bond-film gaat maken!

Op een persconferentie werd bekend dat de film wordt opgenomen op locaties in Jamaica - waar James Bond-bedenker Ian Flemming de meeste verhalen schreef - Londen, Noorwegen en Italië. De nieuwe film is een jubileum, want het wordt de 25e Bondfilm en gaat - hoe toepasselijk - op 25 april 2020 in première.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar of niet waar?

Er zoemen al langer geruchten rond over Dua Lipa en de volgende James Bond-film, maar tot nu toe bleef het allemaal speculatief. Het enige wat Dua er tot nu toe over gezegd heeft is "I would love to do it, but I'm not recording it… so far."

Eerder meldde een Italiaanse nieuwsbron dat er plannen liggen voor een videoshoot in Augustus, in Italië. De quote: "Dua's production will organise an Apulian stay in Savelletri, in the Valle d’Itria, and then transfer to the province of Matera, first inside a seaside tourist resort in Marina di Pisticci and then in the Sassi of Matera."

Matera? Matera!

En dat Matera genoemd is opvallend, want het schijnt dat de volgende Bond-film daar opgenomen gaat worden. Je hoort het: heel. veel. speculatie. Niemand heeft enig idee of het waar is, maar hey... Ze zou 't vast goed kunnen, zo'n Bond-themesong!

Kijk live naar 3FM

Lees ook