Meer NPO
STER Advertentie

Vet! Stranger Things komt met een eigen game

Vet! Stranger Things komt met een eigen game

Dinsdag 26 maart 2019 - 13:14 uur

Kijk jij ook al zo uit naar het nieuwe seizoen van Stranger Things? Wij ook! Voor iedereen die van plan is om seizoen 3 binnen no time te bingen is er goed nieuws. Want op 4 juli komt niet alleen het nieuwe seizoen online, maar ook een gloednieuwe game waarin je seizoen 3 nog een keer opnieuw kan beleven! 

Het is de eerste grote game die over de serie wordt gemaakt in navolging van een kleinere mobiele game die tijdens seizoen 2 werd gemaakt. Het spel is (natuurlijk) helemaal in de jaren tachtig style door de 16-bit pixel style en kan bestuurd worden door 12 verschillende karakters uit de serie! Het spel verschijnt deze zomer voor de PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Check de eerste beelden hieronder! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer games

Stranger Things is niet de enige grote serie/film die een eigen game lanceert, want ook Game of Thrones lanceert vandaag(!) hun eigen game 'Winter is Coming'. De makers van Harry Potter komen later dit jaar ook nog eens met een spel á la Pokémon Go. Hyped! Check alles over de Harry Potter-game hier!

 

 

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook