Meer NPO
STER Advertentie

Wat schreef 3FM-dj Sander in het vriendenboekje van zijn oud-lerares?

Wat schreef 3FM-dj Sander in het vriendenboekje van zijn oud-lerares?

Donderdag 14 maart 2019 - 14:23 uur

Op 15 maart organiseert 3FM-dj Sander Hogendoorn Sanders Vriendenopvang. Op die dag staakt namelijk het hele onderwijs. Zij sluiten hun deuren om een signaal af te geven aan Den Haag. De werkdruk is te hoog, salarissen moeten omhoog en er is een tekort aan docenten.

Een van die docenten die hier last van heeft is Sanders oude lerares, Karen. Hij ging bij haar langs, haalde oude herinneringen op en sprak met haar over de staking. Maar nog belangrijker... wat schreef Sander vroeger in dat vriendenboekje van Karen?!

Sanders vriendenopvang

Of je nu jonge kinderen hebt of scholier/student bent; je bent welkom om naar skatepark Pier 15 in Breda te komen. Daar wordt een dag (van 06:00 tot 14:00 uur) georganiseerd vol gratis activiteiten, workshops, optredens van artiesten en nog veel meer. 

Teske, De Likt, Douwe Bob, Call It Off komen langs om op te treden en er is een silent disco met DJ The Boy Next Door en MENTAL THEO komt de 10 minuten mix live doen.

Er zijn workshops van o.a. Drummakid, Abbey Hoes, rapper Snelle en Kinderen voor Kinderen, maar er kunnen ook cupcakes versierd worden met Cas uit Heel Holland Bakt, er is een oppasservice met echte oppassers en een knutselhoek, zodat je echt je kids kan droppen en zelf lekker kan chillen. Er is een silent kinderdisco in de ochtend, graffiti-workshop met Blind Walls Gallery Breda en pubquiz met Rob Janssen. Zet je hier ook alvast op aanwezig in het Facebook-evenement! Bij zijn? Klik hier om te kijken hoe. 

Kijk live naar 3FM