Meer NPO
STER Advertentie

Welke wijn is D66 fractievoorzitter Rob Jetten?

Welke wijn is D66 fractievoorzitter Rob Jetten?

Maandag 11 maart 2019 - 20:33 uur

De hele week krijgen Mark+Rámon politici in de studio om te praten over de aankomende Provinciale Statenverkiezingen. Die politici worden uiteraard flink aan de tand gevoeld met lastige dilemma's. Vandaag trappen ze af met Rob Jetten van D66. 

Pinot Noir

Het is algemeen bekend dat Rámon een wijnliefhebber is. Speciaal voor deze politieke gasten heeft Rámon een wijn geselecteerd die het beste bij hem/haar past. Rob Jetten is als een Pinot Noir uit Nieuw Zeeland. Waarom?

Weerman 

Rob Jetten omarmt de geuzennaam 'klimaatdrammer'. Het klimaat is een belangrijk punt van het programma van D66. Daarom kreeg hij vandaag de eer om het weer te presenteren.

Dilemma's

Op woensdag 20 maart wil je natuurlijk wel goed voorbereid de stembussen in gaan. Daarom hebben Mark+Rámon een aantal lastige dilemma's bedacht. Je wilt natuurlijk wel weten of de lijsttrekker van de partij liever een iPhone of een Android telefoon gebruikt:

De hele week krijgen Mark+Rámon politieke gasten. Ga goed voorbereid de verkiezingen in en luister elke werkdag tussen 16:00u en 18:00u naar Mark+Rámon op 3FM!

Kijk live naar 3FM

Lees ook