Meer NPO
STER Advertentie

Lijsttrekkers te gast in de studio bij Mark+Rámon

Lijsttrekkers te gast in de studio bij Mark+Rámon

Maandag 11 maart 2019 - 17:09 uur

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 20 maart staat de show van Mark+Rámon de hele week in het teken van de verkiezingen. Dagelijks schuift er een partijprominent een uur lang aan bij dj’s Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen. Zo ontvangen zij deze week onder meer Rob Jetten (D66), Jesse Klaver (GroenLinks), Lilianne Ploumen (PvdA), Annemarie Jorritsma (VVD) en Lilian Marijnissen (SP).

Belangrijk!

Mark+Rámon vinden het belangrijk dat er over deze verkiezingen wordt gesproken. "Vooral omdat het voor jongeren een grijs gebied is. Daarom nodigen wij partijprominenten uit om te praten over het belang van de verkiezingen, maar ook over hun standpunten. Daarom is het ook zo leuk dat vandaag Annemarie Jorritsma langskomt. Zij kan als VVD-fractievoorzitter van de Eerste Kamer goed vertellen wat het belang van de Provinciale verkiezingen voor de Eerste Kamer is."

Even voorbereiden..

Mark+Rámon zijn natuurlijk leken op het gebied van politiek, dus is er wel wat voorbereiding nodig. Wie kan je nou beter klaarstomen voor een interview met een politicus dan berucht verslaggever Rutger Castricum? Mark+Rámon belden met hem en gaven hem ook nog een koekje van eigen deeg.

Vragen?

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga goed voorbereid de verkiezingen in en luister de hele week tussen 16:00u en 18:00u naar Mark+Rámon op 3FM!

Kijk live naar 3FM

Lees ook