Meer NPO
STER Advertentie

3FM dj Wijnand is één van de discipelen in The Passion

3FM dj Wijnand is één van de discipelen in The Passion

Dinsdag 5 maart 2019 - 13:42 uur

De spelers van de discipelen in The Passion zijn bekendgemaakt. Hiertussen staat niemand minder dan onze eigen 3FM dj Wijnand Speelman! Samen met onder andere Ron Boszhard en Rachel Rosier speelt hij de volgelingen van Jezus Christus. 

De andere discipels zullen worden gespeeld door presentatoren Andries Lamain en Henk van Steeg, acteurs Joe Sinduhije, Iris van Loen, Sjoerd Dragtsma en Nienke van Dijk en zangeres Grace Workala. Eerder is al bekend gemaakt dat  Edwin Jonker, Edsilia Rombley en Martijn Krabbé dit jaar de hoofdrollen spelen in The Passion en er glansrijke bijrollen zijn voor Paul Sinha en Lucas Hamming. 

Hoe is dat nou?

Wij vroegen Wijnand tijdens de technische doorloop van de gigantische productie hoe het is om onderdeel te zijn van The Passion. "Los van dat het een heel groot muzikaal evenement is, vind ik het ook te gek om dit te mogen doen met mijn grote vriend Lucas Hamming."  Lucas staat toevallig bij Wijnand en beaamd dat: "Ja, ik vind het een eer om met Wijnand te mogen spelen. Zijn debuut als acteur wordt geweldig!" 

Wijnand voegt er nog aan toe: "Het is een superleuke cast. We zijn nu bezig met allemaal doorlopen en repetities, camerastandpunten en technisch geneuzel met een hele grote crew en dat is allemaal enorm leuk om mee te maken"

Hoe dichter bij Dordt..

Wijnand is ook onder de indruk van de locatie waar het dit jaar plaatsvindt: "Dordrecht is ook echt een leuke stad. Ik ben echt verbaasd van alle leuke plekken waar we langs komen met The Passion. Last but not least: Ron Boszhard speelt ook mee en hij is echt fantastisch. Ron is een echte G.O.A.T. Hij is een soort van Pater Familias en dat is echt genieten!" 

Op donderdag 18 april wordt de negende editie van The Passion opgevoerd in Dordrecht en live uitgezonden vanaf 20.30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2.

 

 

 

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook