Meer NPO
STER Advertentie

Ariana Grande's nieuwe tassenbeleid: alles moet doorzichtig!

Ariana Grande's nieuwe tassenbeleid: alles moet doorzichtig!

Maandag 25 februari 2019 - 08:30 uur

Als je een kaartje voor Ariana Grande hebt gekocht kun je binnenkort een mailtje verwachten! Het team van Ariana gaat iedereen die naar een concert komt, vragen of ze hun spullen in een doorzichtige tas willen doen.

Lekker doorzichtig

Bij concerten in Nederland geldt er al een maximummaat voor tassen (A4), maar bij Ariana Grande moeten ze dus doorzichtig. Ariana: "Security is going to be very precise and smooth, but for sure super strict. The bags are super cheap and simple, but having them before you enter will help things go as smooth as possible."

Of je nou een fannypack, rugzak of doodgewoon plastic tasje meeneemt maakt allemaal niet uit, als het maar doorzichtig is en binnen de maximale grootte valt. Ariana heeft drie doorzichtige tassen toegevoegd aan haar online merchandise-store, mocht je extra fashionable voor de dag willen komen. Verdere details over hoe en wat staan ongetwijfeld allemaal in die mail! 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is Ariana's eerste grote tour na die van 2017, waarbij er een aanslag werd gepleegd vlak na haar show in Manchester. Hierbij kwamen 22 mensen om het leven.

Ariana in Nederland

De Sweetener/Thank U, Next Tour van Ariana Grande begint op 18 maart in Amerika en komt in de zomer naar Nederland. Ze staat op 23 en 24 augustus en 11 september in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM