Meer NPO
STER Advertentie

Game of Thrones vervolgserie start deze zomer met filmen

Game of Thrones vervolgserie start deze zomer met filmen

Woensdag 6 februari 2019 - 10:58 uur

Ok茅... niet een letterlijke vervolgserie, maar een voorloper. We krijgen eindelijk antwoord op de vraag: Wat gebeurde er duizenden jaren v贸贸r Game of Thrones? HBO heeft namelijk bevestigd dat er deze zomer begonnen wordt met het filmen van een Game of Thrones prequel!

The Long Night

Het laatste seizoen van Game of Thrones is nog niet eens uit en George R. R. Martin, schrijver van de serie, bevestigt al een nieuwe serie in een interview met Entertainment Weekly. Eerder vertelde hij dat de nieuwe serie 'The Long Night' zou gaan heten. Deze naam werd een paar dagen later echter weer ontkracht.

Er is nog weinig bekend over de serie. We weten alleen dat het zich waarschijnlijk 10.000 jaar v贸贸r Game of Thrones afspeelt tijdens de Age of Heroes en wie de hoofdrolspelers zijn. Gaan we dan eindelijk 茅cht achter het hele verhaal van de White Walkers komen? Fans leggen wel connecties met het verhaal van Old Nan in S01E03 over 'The Long Night'... Is de naam van dit verhaal puur toeval?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer komt 'ie uit?

Waarschijnlijk ergens in 2020. Hoofd programmeur bij HBO, Casey Bloys, heeft aangegeven dat Game of Thrones niet gebruikt gaat worden om iets anders te lanceren. "Ik wil dat de finale van Game of Thrones, de finale van Game of Thrones is. Het moet eindigen als de beste tv-serie aller tijden.''

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM