Meer NPO
STER Advertentie

Win tickets voor 3FM Exclusive met Billie Eilish: where are the avocado's?

Win tickets voor 3FM Exclusive met Billie Eilish: where are the avocado's?

Dinsdag 19 februari 2019 - 13:56 uur

Op zaterdagmiddag 23 februari kan jij samen met een vriend of vriendin in Utrecht genieten van een van de meest up and coming artiesten van dit moment: Billie Eilish. Tijdens een 3FM Exclusive zal zij voor een handjevol 3FM-volgers een intiem concert geven. Hoe je hier kaarten voor kunt winnen? Doe mee met de avocado-speurtocht!

Wie is Billie Eilish?

Billie Eilish is met haar 17 jaar een jonkie in de muziekindustrie, maar ze gaat al jaren als een speer! Haar track 'Bored' werd de titelsong van de Netflix-serie '13 Reasons Why', ze heeft op dit moment 27 miljoen luisteraars per maand op Spotify en haar video's hebben op YouTube meer dan een miljard views. Op 29 maart komt haar eerste album 'When we all fall asleep, where do we go?' uit. 

De 3FM Exclusive met Billie Eilish vindt plaats op 23 februari tussen 14:00 en 16:00 in de Metaal Kathedraal, Utrecht. Een héél klein groepje fans mag up close & personal genieten van het talent van de nummer 1 op de 3FM Live List 2019

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe werkt de speurtocht?

Billie's Instragram-account heet wherearetheavocados. Dus... Wij stellen jou diezelfde vraag. Waar zijn de avocado's? Tot en met vrijdag 22 februari om 14:00 uur zullen er iedere dag speciale Billie-avocado's verstopt worden op onze website (3fm.nl). Het is aan jou om ze alle 10 te vinden. Ze kunnen verstopt zitten in een artikel (hiervoor hoef je niet 5 jaar terug te gaan, ze zullen zitten in artikelen die deze week online komen), een foto, video, een programma-schema, dj-pagina etc. Zoeken, zoeken, zoeken wordt dat! Tip: op je laptop/computer zoeken werkt het lekkerst en da's meteen ook wat beter voor je ogen.

Heb je er één gevonden? Maak er een schreenshotje van en tussen vrijdag 22 februari 14:00 en 16:00 uur kun je ze op deze pagina allemaal uploaden. Hoor jij bij de eerste twintig die ze als eerst allemaal goed uploadt? Dan maak je kans op twee tickets voor de 3FM Exclusive met Billie Eilish! Good luck!

Hoe ziet de Billie-avocado eruit? Als een avocado met een 'B' erin zoals hieronder. Dit zijn de enige die tellen. Deze hieronder telt NIET mee!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM