Meer NPO
STER Advertentie

San Holo: "Mijn jaar was echt intens!"

San Holo: "Mijn jaar was echt intens!"
Bullet-Ray van Olphen

Dinsdag 29 januari 2019 - 16:32 uur

Begin vorig jaar werd San Holo op #2 van de 3FM Live List 2018 gezet. Hij stond daarmee hoog in het lijstje artiesten die je dat jaar absoluut live moest gaan zien. Ongeveer een jaar later op Eurosonic Noorderslag ontmoeten 3FM en San Holo elkaar weer en wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar in deze mini-docu. 

Het jaar van San Holo

Een paar hoogtepunten uit het tourschema van San Holo in 2018? Wat dacht je van Coachella? Lowlands? Een eigen avond tijdens Amsterdam Dance Event? Of toch liever een tour door Amerika en Azië? Boven al die mijlpalen steekt er voor San Holo toch wel één ding bovenuit: het uitbrengen van zijn debuutalbum. 

3FM sprak Sander van Dijck, want zo heet 'ie echt, in de Martinikerk in Groningen tijdens Eurosonic Noorderslag over al die hoogtepunten en wat dat voor hem heeft betekend. San Holo: "Ik denk dat ik makkelijk in over twintig landen ben geweest afgelopen jaar. Ik weet soms niet eens meer precies wat er allemaal gebeurd is. Mijn jaar was… Intens haha."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Live List 2019

Vrijdag 1 februari 2019 wordt er weer een nieuwe 3FM Live List bekendgemaakt. Welke artiesten pakken dit jaar een plekje en zijn volgens een jury (3FM-dj's en mensen uit de muziekindustrie) dé tien namen die je komend jaar live moet gaan zien? Je hoort het vrijdag gedurende de dag op 3FM!

Hieronder vind je de twintig kanshebbers voor de lijst.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM