Meer NPO
STER Advertentie

Wat is jouw gênante e-mailadres van vroeger waar je je nu voor schaamt?

Wat is jouw gênante e-mailadres van vroeger waar je je nu voor schaamt?

Woensdag 9 januari 2019 - 15:43 uur

Héérlijk, die goede oude tijd. Met je beugelbekkie glimlachend MSN'en met je BFF. Nu speur je soms nog naar oude foto's en video's van jezelf uit 2008. Heel leuk natuurlijk, totdat je ziet wat voor e-mailadres je toen had...

OUDE SCHAAMNAMEN VAN MARK + RÁMON

Iedereen kent ze wel. Rare e-mailadressen waarvan je nu denkt;.. mmm oke? Vroeger baseerde je je e-mailadres op een obsessie, passie, een band die je cool vond of een bepaald lichaamsdeel dat je heel fijn vond. Zo was Mark fan van Jos Verstappen en Dragon Ball Z. Combineer dat in een e-mailadres en je krijgt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 IN DE CATEGORIE: BIJZONDER

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deze bijzondere e-mailadressen hebben luisteraars al doorgegeven. Heb, had of ken jij een betere? Laat het hieronder weten!

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook