Meer NPO
STER Advertentie

Deze dingen mag je écht niet missen in 2019

Deze dingen mag je écht niet missen in 2019
Guido Twilhaar

Donderdag 3 januari 2019 - 14:15 uur

Een nieuw jaar betekent zeeën van tijd om weer allemaal toffe nieuwe dingen te ontdekken, zien en doen! Wat moet er op de bucketlist van 2019? 3FM-dj Sander Hoogendoorn belde tijdens het Vriendenteam met Frank van der Lende die je vertelt wat zijn aanraders zijn.

Luisteren

Frank raadt iedereen de band Feng Suave aan: "Het is een beetje dreamy, maar niet hele vage shit. De muziek heeft wat invloeden van 2018 en 2019, en je kan er héél goed mee wakker worden."

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrije keus: Padel?

"Ik ben een sportieve man, zoals je kunt zien als je naar mijn postuur kijkt", zegt Frank lachend. Sinds vorig jaar is hij begonnen met Padel. Maar what the hell is Padel? Frank weet het prachtig te omschrijven. Hij wilt in ieder geval dolgraag ambassadeur worden van de sport. Wie weet wat 2019 gaat brengen, Frank! 

Kijken

Dat Frank van der Lende groot fan is van David Bowie is je vast niet ontgaan. Voor zijn verjaardag kreeg hij dan ook kaartjes voor de musical Lazarus. 'Ik heb zelfs een tattoeage van David Bowie op mijn been, ik luister er graag naar dus ik dacht ik moet naar die musical. Vooral muziekmusicals zijn fantastisch."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

 

 

Kijk live naar 3FM

Lees ook