Meer NPO
STER Advertentie

Dinsdag hoor je Hozier live bij 3FM!

Dinsdag hoor je Hozier live bij 3FM!
Bullet-Ray van Olphen

Maandag 3 december 2018 - 12:20 uur

Als je van de muziek van Hozier houdt, is het een goed moment om naar 3FM te luisteren! Je hoort hem namelijk dinsdag 4 december live in de uitzending van Angelique Houtveen.

Hozier x 3FM 

Angelique draaide 'Nina Cried Power' van Hozier wekenlang helemaal plat en is dus érg blij dat ze hem morgen in haar show mag verwelkomen. Natuurlijk om te praten over zijn muziek en het proces daarachter, maar ook voor een liveoptreden!

Tune in dus, dinsdag 4 december tussen 13:00 uur en 16:00 uur. Luisteren kan via de 3FM App, 3FM.nl en natuurlijk via je radio.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.  

In de week voor kerst (18-24 december) lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM