Meer NPO
STER Advertentie

3FM Exclusive met Nothing But Thieves: de highlights

3FM Exclusive met Nothing But Thieves: de highlights

Vrijdag 16 november 2018 - 10:45 uur

Het liep de hele week STORM tijdens de kaartenactie voor de 3FM Exclusive met Nothing But Thieves. Niet zo gek, want slechts 60 mensen konden aanwezig zijn bij hun akoestische ontbijtconcert in de NDSM Loods in Amsterdam. Hieronder vind je de tofste beelden en momenten van de ochtend.

Eerst effe babbelen

Je kan natuurlijk niet 1-2-3 gaan zitten, iets spelen en weer wegrijden. Nothing But Thieves nam er lekker de tijd voor en kletste eerst met Sander, maar at naderhand ook nog eens een broodje mee met hun fans. Beter dan dat kun je 't gewoon niet krijgen.

Ookal voelt het als middenin de nacht voor de jongens, ze zijn blij dat ze hier op hun vroege vrijdagochtend staan: ''We’ve got the best of both worlds. Yesterday night in AFAS Live and now playing for less than 100 people.''

3FM Exclusive: Nothing But Thieves

Nothing But Thieves live bij 3FM

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er komen vanmiddag nog beelden van de 3FM Exclusive online op de 3FM Live YouTube. Zodra die er zijn, vind je ze ook hier!

Lijst erom en gaan

Zo'n klein concert op zo'n huge locatie, dat kan alleen maar mooie plaatjes opleveren toch? Klopt! Hieronder check je onze favorieten.

Check de 3FM Flickr voor alles. Foto's: Nathan Reinds.

Kijk live naar 3FM

Lees ook