3FM nieuws

5 redenen waarom jij bij de 3FM Exclusive van Jett Rebel wilt zijn

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 5 redenen waarom jij bij de 3FM Exclusive van Jett Rebel wilt zijn

Op 1 november speelt Jett Rebel een speciale show voor 3FM luisteraars. Vanuit een goud hemelbed speelt (en bespeelt, hehe) hij het publiek. Klinkt goed toch? Wij zetten even voor je op een rijtje waarom jij hier bij wilt zijn:

1. Intiemer dan dit ga je het niet krijgen

Natuurlijk treedt Jett Rebel vaker op in Nederland, maar dit wordt niet zomaar een optreden. De 3FM Exclusive is namelijk, zoals de naam al zegt, exclusief voor 3FM-luisteraars! Je kunt geen kaarten kopen voor het concert, we geven enkel een handjevol kaarten weg. Dat betekent dat het dus echt een superintiem concert gaat worden met heel weinig publiek: extra bijzonder dus als je hierbij kunt zijn!

2. Lekker doordeweeks feesten

Normaal zit je op een donderdagavond misschien lekker lui op de bank naar Expeditie Robinson te kijken. Maar deze week kun je het ook helemaal anders doen. In plaats van bankhangen, kun je komen hangen met Jett Rebel! Is toch véél leuker? Dan kan je de volgende dag meteen al je collega's of klasgenoten jaloers maken met jouw bijzondere verhalen!

3. Het vindt plaats op een bijzondere locatie

Een concert van Jett Rebel is op zich al top, maar wij doen er nog een schepje bovenop. Het concert is namelijk in de Posthoornkerk in Amsterdam. De hele ruimte wordt omgetoverd tot een gigantische slaapkamer vol matrassen en bedden. Een concert vanuit bed? In een kerk? Dat ga je ongetwijfeld niet nog een keer meemaken!

4. Jett Rebel in een lekker pakkie

Buiten de fijne nummers die Jett maakt, heeft hij ook altijd de beste outfits aan. Zeker weten dat hij tijdens de 3FM Exclusive ook weer een prachtige outfit aantrekt. Misschien wel iets satijns...

5. Je kunt keihard hits meeblèren

'Louise', 'Perfect Lady', 'Good Boy', 'Amy', 'Perfect Lady'... Jett Rebel heeft ontzettend veel hits op zijn naam staan! Zeker weten dus ook dat jij de hele avond lekker kan meeblèren met al je favoriete nummers. Alvast in de stemming komen? Check dan hieronder zijn optreden van de 3FM Awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij zijn?

Wil jij in bed liggen met Jett? Dan is dit je kans! Op donderdag 1 november wordt de Posthoornkerk in Amsterdam eenmalig omgetoverd tot een gigantische slaapkamer waar Jett Rebel je toezingt vanuit een gouden hemelbed. We geven deze week nog kaarten weg voor deze 3FM Exclusive, dus tune in via de radio en houd natuurlijk ook de socials goed in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie