3FM nieuws

Help, wij gaan 24 uur nuchter (!) naar het Amsterdam Dance Event

  1. Nieuwschevron right
  2. Help, wij gaan 24 uur nuchter (!) naar het Amsterdam Dance Event

Iedereen kent inmiddels het Amsterdam Dance Event, de hoofdstad is vijf dagen lang hét toneel voor de crème de la crème van de elektronische muziek en 3FM is daar natuurlijk bij.

Druivensuiker, heel veel koffie, goed slapen en veel sporten. Want wij brengen namelijk 24 uur op ADE door. Nu horen we je denken "da's toch niet zo moeilijk?", maar er zit een twist in dit verhaal.

Wij zijn...

...Joris (25) en Stan (23), twee redacteuren van 3FM Online die wel van een feestje houden en ook vaker meemaken. Vandaar dat wij een leuke uitdaging aangaan.

Wij willen...

...graag een feestje meepakken tijdens ADE. In de redactievergadering komen verschillende ideeën langs. Wij zien daarbij onze kans schoon om naar een feestje te gaan en daar verslag van te doen. Want zeg nou zelf, wie wil hier nou niet bij zijn? Wellicht zeiden we dit iets té enthousiast want onze hoofdredacteur had ons door en gaf ons de uitdaging om dit nuchter te doen.

Wij gaan...

...24 uur nuchter naar ADE. We doen verslag van verschillende seminar's, interviews met artiesten, masterclasses, moderne kunst, yoga en natuurlijk een paar dikke feesten. Ook wij hebben weleens een nacht doorgehaald. Soms met gebruik van legale en/of illegale hulpmiddelen, maar nu zullen wij het dus volledig nuchter doen. Wij zijn benieuwd hoe dat gaat uitpakken en laten weten hoe de ervaring was.

Het begint allemaal met de paklijst...

- yogakleding
- druivensuiker
- infuus (voor koffie)
- ..... hebben jullie meer ideeën?

Tips and tricks...

Heb jij tips voor ons? Laat het dan weten en zorg dat wij fris en fruitig de 24 uur doorkomen!

Ster advertentie
Ster advertentie