Meer NPO
STER Advertentie

Oude bekende Ward heeft de perfecte track voor Introdomino

Oude bekende Ward heeft de perfecte track voor Introdomino

Maandag 15 oktober 2018 - 13:46 uur

Wie kent 'm nog? Onze enige echte A-meezing Ward van 3FM Serious Request 2016. Daar zong hij een eigen versie van 'New York, New York' voor het Glazen Huis en vanochtend legde hij het nummer aan bij de Introdomino van Sanders Vriedenteam.

Introdomino

"Ward, 24 jaar, uit Breda. Dat kan er maar één zijn," zegt 3FM-dj Sander Hoogendoorn vanochtend als hij de telefoon opneemt. Dat klopt. Ward heeft namelijk de perfecte aanvulling op Sanders Introdomino. Introdomino is een spel waarbij Sander op zoek gaat naar intro's van liedjes die verdacht veel op elkaar lijken. Ward komt met, hoe kan het ook anders, 'New York, New York' van Frank Sinatra. 

Check de video hieronder voor het volledige gesprek!

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Introdomino

Ward voor het Glazen Huis

Tijdens 3FM Serious Request 2016 in Breda verscheen Ward opeens voor de brievenbus. Het was midden in de nacht en Ward en zijn vrienden hadden aardig wat biertjes genuttigd in de lokale karaoke-bar. Iets wat ze graag wilden voorzetten voor het Glazen Huis. Het leidde tot een hele bijzondere eigen versie van 'New York, New York' die viral ging waardoor Ward uiteindelijk zelfs op het podium van de eindshow eindigde.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request: Lifeline

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie doelen: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Wil jij ook in actie komen? Dat kan! Meld je actie hier aan en join the lifeline!

Vind hier alle info over 3FM Serious Request: Lifeline. 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM