3FM nieuws

Mumford & Sons kondigen een gigantische wereldtour aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons kondigen een gigantische wereldtour aan

De wijde wereld in en spelen, dat is waar Mumford & Sons het voor doen. Voor de nieuwe Delta tour gaan ze dan ook bijna de hele wereld rond. Dit is zonder twijfel de meest ambitieuze tour ooit van de mannen, en we hebben geluk, want ze komen ook naar Nederland!

Maar... Mumford & Sons zouden Mumford & Sons niet zijn als ze dit nieuws niet op een grappige manier naar buiten zouden brengen. En inderdaad, daar is 'ie dan. In de video proberen de Britten iedere locatie op te noemen voor de nieuwe tour en dat valt nog niet mee.. nouja, kijk zelf maar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Delta

Nog even een maandje wachten, maar dan komt eindelijk het nieuwe album Delta uit. 3FM-dj Frank van der Lende kreeg for one time only het telefoonnummer van Marcus Mumford om hem de hemd van het lijf te vragen over het nieuwe album!

Ziggo Dome

Mumford & Sons staan op 9 mei 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het wordt niet zomaar een show, want Mumford & Sons gaan 'In The Round'. Tijdens de show staat het podium in het midden van de zaal, volledig omringd door het publiek. Dat wordt prachtig!

Ster advertentie
Ster advertentie