3FM nieuws

'Sucker Punch' van Sigrid is de nieuwe 3FM Megahit

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sucker Punch' van Sigrid is de nieuwe 3FM Megahit

De popprinses uit het hoge Noorden heeft net haar nieuwe track 'Sucker Punch' uitgebracht en deze is nu al 3FM Megahit!

Gloednieuw

Toen Sigrid (22 uit Noorwegen, #4 op de 3FM Live List 2018) op social media teasede dat er een nieuw nummer uit zou komen, begonnen haar fans meteen als een malle te raden welke track het zou zijn. Tijdens haar festivalsets afgelopen zomer (onder andere op Pinkpop en Rock Werchter) speelde ze namelijk al een aantal onuitgebrachte tracks, maar deze zat daar niet tussen!

Het liedje komt echt nét van de band rollen. Voor degenen die niet weten wat een sucker punch precies is, was Sigrid zo aardig om een beschrijving op haar Instagram te plaatsen.

Sucker Punch

In het nummer zingt Sigrid hoe ze ineens halsoverkop verliefd op iemand is geworden terwijl ze het totaal niet aan zag komen: "Just one look and I'm out of touch // I'm freaking out cause I'm scared that this might end bad // But I still come back for that sucker punch"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The making of

Sigrid deelde ook meteen een kleine blik behind the scenes in de studio. Ze namen het nummer op in een prachtige studio aan het water, tijdens zonsondergang. Er zijn vervelendere werkplekken...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Megahit

En nu is haar gloednieuwe nummer dus 3FM Megahit! Deze hele week hoor je 'Sucker Punch' dus extra vaak op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie