Meer NPO
STER Advertentie

Tim Hofman: "Ik zou gaan trouwen. Niet gebeurd..."

Tim Hofman: "Ik zou gaan trouwen. Niet gebeurd..."

Zondag 30 september 2018 - 11:05 uur

Tim Hofman was op audiëntie bij Frank! Hoe was die kaakbreuk door die beruchte aflevering in #BOOS? Wat luistert Tim voor muziek? Wat gaat 'ie nog allemaal doen met zijn leven en waarom werd zijn bruiloft in 2013 afgeblazen? 

Een kaakbreuk en blowen met Snoop Dogg

Belangrijke informatie voor wie het afgelopen jaar onder een steen heeft geleefd: Tim maakte tijdens een aflevering van #BOOS een huisjesmelker zó boos dat hij het nodig vond Tims kaak te breken. Hoe dat was? Zacht gezegd: vet kut. Begrijpelijk. Stel je voor dat je maanden lang niet normaal kan eten, niet meer normaal na kan denken en vergaat van de pijn...  

Op zulke momenten had de presentator wel een jointje kunnen gebruiken, zoals hij deed met Snoop Dogg tijdens zijn eerste opnames voor het programma 'Spuiten en Slikken'. Tim moest Snoops kleedkamer binnenvallen met een camera om 't te regelen. Hoe dat afliep? Dat check je in de video hieronder.

Verder lullen Frank en Tim nog wat over Tims liefde voor hiphop ("Rappers zijn vaak heel open over hun gevoel") en over zijn afgeblazen bruiloft in 2013. Genoeg te zien dus. Klik maar effe.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM