3FM nieuws

Vet! Deze muzikanten verruilen hun microfoon voor een pen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vet! Deze muzikanten verruilen hun microfoon voor een pen

Een beetje muzikant heeft tegenwoordig een boek. Dat is goed nieuws voor de lezers onder ons, want deze biografieën slepen jou de herfst door!

Noel Gallagher - 'Any Road Will Get Us There (If We Don't Know Where We're Going)'

Dit is het allereerste boek van de ex-gitarist en songwriter van Oasis en het heeft nu al de langste titel die er te vinden is. Noel vertelt in dit boek over de wereldtour met zijn band High Flying Birds. Gallagher belooft 'epische verhalen van achter de schermen.' De foto's in dit boek zijn gemaakt door Sharon Latham, die zeven jaar de huisfotograaf van Manchester City was. Nog wel effe geduld hebben, want het boek is op 1 november pas verkrijgbaar. Eens zien hoeveel beledigende opmerkingen Noel in één boek weet te stoppen.

Lily Allen - 'My Thoughts Exactly'

Heftig! In dit boek is Lilly Allen open over alles: seksueel misbruik, aanvaarding van het moederschap en haar strijd tegen drank en drugs. Het komt allemaal voorbij. Zo schrijft ze hoe Coldplay-frontman Chris Martin haar probeerde te redden van haar drugsverslaving en beschrijft ze haar struggles met het moederschap: "Ik verstopte mij echt voor het familie en mijn verantwoordelijkheden als moeder. Het voelde makkelijker om met alles om te gaan- mijn overspel, drugsmisbruik, gewichtsverlies en het wanhopige gevoel van vervreemding dat ik had." Zo. Onderwerpen wel.

Joost - 'Albino'

Joost gaat lekker! Hij scoort al tijden hit na hit op YouTube onder de naam EenhoornJoost en afgelopen zomer brak hij de X-Ray nog volledig af op Lowlands, en da's niet niks. Op 10 november (zijn 21ste verjaardag) komt zijn debuut op papier uit. Wat dat voor iets wordt? Dat weet je bij Joost dus echt nooit. Verrassingen gegarandeerd.

Ster advertentie
Ster advertentie