3FM nieuws

Meme-ification: de leukste memes van bekende artiesten

  1. Nieuwschevron right
  2. Meme-ification: de leukste memes van bekende artiesten

Hoewel hij een glansrijke carrière als acteur heeft in Hollywood, kennen de meeste mensen Nicholas Cage als die dude van deze meme:

Nu is the Cage ook bang dat zijn nieuwe film Mandy verpest zal worden door deze zogeheten 'meme-ification'. Sinds de opkomst van memes op platformen als Reddit, 4Chan en 9gag zijn er de afgelopen jaren al veel acteurs en artiesten gememe-ificeerd. Het internet is genadeloos. Hier een klein lijstje!

Kendrick Lamar - DAMN

De combinatie van de titel en de neerslachtige blik van Kung-fu Kenny zorgde ervoor dat het internet de albumcover van ‘DAMN’ koppelde aan allerlei baalmomenten.

Travis Scott - Godzilla

Eén verkeerde foto en het kan al gedaan zijn. Travis Scott ging nogal op in zijn show en internet ging er mee aan de haal…

Beyonce - Super Bowl Foto

Net als Travis Scott dook er ineens een niet-zo-flatueuze foto van Beyonce op het wereldwijde web. Het management van Beyoncé probeerde nog deze foto's offline te halen, maar het was al te laat...

Lenny Kravitz - Sjaal

De paparazzi schoot een leuk kiekje van Lenny Kravitz met een heel apart mode-attribuut. Is het een vloerkleed? Is het een sjaal? Wederom kwam er weer Photoshop aan te pas en is de rest geschiedenis...

Drake - Little Drake

Op de cover van het album Views is een afbeelding te zien van de CN toren in Toronto waar, als je goed kijkt, Drake op het randje zit. Vanaf toen was het een ding om overal een kleine Drake in te plakken en kwam hij overal tevoorschijn... Zelfs in de 3FM-studio.

Het internet is genadeloos, het kan je maken of breken. En aan het lachen maken, godzijdank. Ken jij nog andere topmemes die over het internet zweven? Deel ze met ons!

Ster advertentie
Ster advertentie