3FM nieuws

Frank ging op bezoek bij zijn lievelingsprogramma: Koffietijd

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank ging op bezoek bij zijn lievelingsprogramma: Koffietijd

Stel je voor: je dag begint in een zonnige villa met Quinty en Pernille voor je neus én een vers gebrand bakkie koffie. Dan kan het niet meer misgaan. 3FM-dj Frank got lucky en ging vrijdagochtend op visite bij zijn lievelingsprogramma Koffietijd.

Hoe is het voor Frank om de nieuwe avondshow te presenteren? Hoe zien zijn dagen er nu uit? Wat ontbijt hij? Welke kleur auto heeft hij? En wat is zijn hoogtepunt van de dag? Hij liet het allemaal zien in "koffie, koffie-tiiijjjd".

Klik voor Frank door naar naar min. 38:40.

{rtlxlvideo "b1852cbd-18b1-3b38-819e-f939a74ea52a/"}

Programmaverhuizingen

Quinty en Pernille waren benieuwd naar het moment dat Frank te horen kreeg dat hij van de middagshow (die hij van 2015 tot 2017 presenteerde) verhuisde naar het weekend.

"Dat vond ik jammer, maar het was ook een teken dat ik weer even extra mijn best moest doen. En dat heb ik ook gedaan, de afgelopen anderhalf jaar. Ik heb alles uit de kast gehaald deze zomer. Ik ben zo'n beetje naar elk festival in Europa geweest en daar maakte ik vette radio. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat ik terug mocht naar doordeweeks. Een teleurstelling is nooit leuk, maar dan moet je nóg harder werken en laten zien dat mensen ongelijk hebben. En dan kom je terug en daar ben ik echt superblij mee."

De dames van Koffietijd waren erg te spreken over Franks positiviteit: "Die zouden we hier ook wel kunnen gebruiken." Pernille was toch ook wel een beetje sceptisch, want: "Ben je echt áltijd zo positief gestemd?" Frank: "Ik ben wel eens chagrijnig, maar niet meer dan twee, drie dagen per jaar."

Stay positive

Altijd lachen met Frankie. Je hoort hem elke maandag- tot donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur en vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur in De Bende van Van der Lende op 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie