Meer NPO
STER Advertentie

Fit doen? Da's dus echt he-le-maal niets voor Ed Sheeran!

Fit doen? Da's dus echt he-le-maal niets voor Ed Sheeran!
Nathan Reinds

Vrijdag 14 september 2018 - 12:10 uur

Taylor Swift en Ed Sheeran zijn al jaren bevriend. Met enige regelmaat spreken ze af om samen een beetje rond te hangen, maar deze week werd dat een tikkie actiever aangepakt: de twee gingen hiken in het bos. 

Potje cardio

De wandeling lijkt Ed net iets zwaarder te vallen dan Taylor. Als ze een 'You okay, bro?' zijn kant opslingert, krijgt ze meteen een middelvinger terug. Taylor gaat er later nóg een keertje overheen met "This is called excercise. Have you ever done cardio? Strumming a guitar doesn't count!". Ed antwoordt nog snel 'nee', maar is voornamelijk heel druk bezig met het laten functioneren van z'n ademhaling. Arme jongen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tussendoor hebben Taylor en Ed het nog over hun nominaties voor 'Artist of the year' bij de American Music Awards. De caption bij de video is ook "Safe to say whoever wins the AMA for favorite pop/rock album will be an artist who writes songs about love and heartbreak!".

Zoals het goede vrienden betaamt beweren Ed en Taylor allebei netjes dat de ander 'm gaat winnen, tot ze tot de conclusie komen dat Drake ook genomineerd is en er daarom wel met de award vandoor zal gaan. Niemand doet tenslotte emotional feelings zoals Drake...

American Music Awards

Het stikt natuurlijk van de awardshows op deze wereld, maar in Amerika zijn de American Music Awards ieder jaar wel echt een dingetje. Nét iets minder prestigieus dan de Grammy's, maar daarom niet minder leuk. Op 9 oktober vindt de awardshow plaats in Los Angeles - wie zijn er allemaal genomineerd naast Taylor en Ed?

Een heleboel mensen dus, want het is echt een gigantische lijst geworden. Cardi B en Drake slepen de meeste nominaties in de wacht: allebei maken ze acht keer kans op een award! Hieronder een aantal belangrijke categorieën op een rij.

Artist of the year
Drake, Imagine Dragons, Post Malone, Ed Sheeran, Taylor Swift

New artist of the year
Camila Cabello, Cardi B, Khalid, Dua Lipa, XXXTENTACION

Tour of the year
Beyoncé & Jay Z, Bruno Mars, Ed Sheeran, Taylor Swift, U2

Collaboration of the year
Camila Cabello & Young Thug - 'Havana'
Post Malone & 21 Savage - 'Rockstar'
Bruno Mars & Cardi B - 'Finesse'
Bebe Rexha & Florida Georgia Line - 'Meant To Be'
Zedd, Maren Morris & Grey - 'The Middle'

Zo, weet je dat ook weer. Er zijn nog tig categorieën in verschillende genres: latin, soul, country, hiphop, pop/rock en alternative, maar dat hele naslagwerk kun je hier vinden. Voor nu

Kijk live naar 3FM

Lees ook