Meer NPO
STER Advertentie

Stem nu op de Top 10 van de Karamel Zeezout Award 2018!

Stem nu op de Top 10 van de Karamel Zeezout Award 2018!

Donderdag 20 september 2018 - 08:02 uur

Na een zoektocht van bijna twee weken zijn er tien producten die kans maken op de Karamel Zeezout Award 2018! Hieronder kun jij je stem uitbrengen (én kans maken op een jaarvoorraad van het winnende product. In naturelsmaak, want we zijn niet gek). 

Zoeken

Vorige week had 3FM-dj Sander luisteraar Lotte aan de telefoon die zich verbaasde over de enorme hoeveelheid stroopwafelsmaken die je tegenwoordig in de supermarkt kunt vinden. Ken jij de smaken sinaasappel, lavendel zwarte peper en rozemarijn zeezout al? Stroopwafels zijn toch gewoon goed zoals ze zijn, een wafel met stroop ertussen?

Sander startte een zoektocht naar de vreemdste smaken van het land. Hij verzamelde, testte ("Gatver, dit is alsof satan over je tong zit te schijten!") en maakte uiteindelijk een shortlist van de honderden inzendingen. En die vind je hieronder! 

De shortlist

In willekeurige volgorde:

1. Bier met zure mattensmaak
2. Popcorn met rookworstsmaak
3. Stroopwafel met lavendel zwarte pepersmaak
4. Tandpasta met marshmallowsmaak
5. Blue Band spread in de smaak 'Rode bieten en aardbei'
6. Oreo met mintsmaak
7. Chips met augurksmaak
8. Douchemousse met tompoucesmaak
9. Chocolade-chili thee
10. Kruidnoten met kaassmaak

Breng je stem uit

Ja, dit bestaat. En hier moet gewoon iemand verantwoordelijk voor gehouden worden. Stem hieronder op de raarste smaak en maak kans op een jaarvoorraad van dat product: maar dan in naturelsmaak. Lekker, toch?

 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement