3FM nieuws

Zo sleep je jezelf door de festivalloze maanden heen

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo sleep je jezelf door de festivalloze maanden heen

Pijnlijk, maar waar: het zomerfestivalseizoen zit er nu toch écht op. Paniek! Hoe ga je deze koude, kille festivalloze maanden zonder muntjes, lauwe pannekoeken en eindeloze chaos overleven!? Nou, zo.

Trek een blik knakworsten open

Koken op een festival is de shit. Je gaspit en pannetjes zijn tijdens zo'n weekend de verlengstukken van je lijf, waarmee jij zonder moeite vijf-sterren maaltijden in elkaar flanst. Om weer even helemaal in de mood te komen trek je gewoon sporadisch een blik knakworsten open. Lekker in de achtertuin, mid-november, pitje erbij. Wie maakt jou wat?

Ga vooral níét onder de douche

Op festivals is het altijd de uitdaging om zo goor mogelijk het terrein weer te verlaten, wie doucht is af. Persoonlijke hygiëne is een begrip dat drie dagen lang niet bestaat. Mis je je 'Eau de Festival'? Draai de douchekraan tijdens je werkweek gewoon voor een paar dagen dicht en klap er een voorraadje babydoekjes doorheen. Waterdichte formule tot succes.

Vergeet je bed

Pak je slaapmatje erbij en crash lekker een paar keer op de vloer om ouderwets brak wakker te worden. Of zet, voor een complete experience, gewoon je tentje op in voortuin next door, dan herbeleef je ook meteen de ruzies met je campingburen.

Maar drie uurtjes geslapen door dit experiment? Kruip je tent uit en verwen jezelf met een flinke hamburger als ontbijt. Werkte op Lowlands ook prima.

Laat je eigen muntjes drukken

Wees creatief en maak je eigen muntjes. Misschien willen je huisgenoten zelfs wel voor je koken, in ruil voor twee limited edition muntjes en een HELE lieve 'alsjeblieft'?

Spreek af bij de HEMA

"01:00 voor de HEMA, jongens?" Spreek 's nachts af bij de HEMA om een spontaan nachtelijk ravefeestje te organiseren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb jij nog een gouden tip? Laat 't ons weten in een reactie op de socials!

Ster advertentie
Ster advertentie