3FM nieuws

Drake verrast Sofia (11) die op een nieuw hart wacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Drake verrast Sofia (11) die op een nieuw hart wacht

Het is zo'n kleine moeite voor een artiest, maar toch doet niet iedereen het. Drake wel! Nadat de 11-jarige Sofia een eigen versie van de In My Feelings Challenge opnam in haar ziekenhuisrolstoel besloot Drake zijn grootste kleine fan te verrassen voor haar verjaardag. En met groot succes!

Sofia wacht op dit moment met spoed op een nieuw hart in het Lurie Children's Hospital in Chicago. Tijdens het wachten doet ze eigenlijk maar één ding: naar Drake luisteren. Toen de In My Feelings Challenge een ding werd, waarbij mensen op het nummer naast een rijdende auto dansen, besloot Sofia ook mee te doen. Maar dan in haar rolstoel. De video ging viral en bereikte ook de rapper.

De verrassing

Op de dag dat ze haar elfde verjaardag in het ziekenhuis vierde dook hij opeens op. Vanuit het niets! "You asked me to come, I'm here," roept Drake naar een compleet verbijsterde Sofia. Ze hebben de hele middag samen doorgebracht en over basketbal en Justin Bieber gekletst. Bekijk de beelden van de meetup hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Big spender

Het is niet de eerste keer dat Drake de moeite neemt om anderen te helpen. Zo gaf hij ooit vijftigduizend dollar aan schoolgeld aan een student uit Miami die het nodig had, betaalde hij ooit iedereens boodschappen in een supermarkt en doneerde hij geld aan een universiteit zodat ze nieuwe uniforms konden aanschaffen. Good guy die Drake!

Ster advertentie
Ster advertentie