Meer NPO
STER Advertentie

Fresku en Janne Schra maken prachtig liedje 'Mijn Zoon'

Fresku en Janne Schra maken prachtig liedje 'Mijn Zoon'

Zondag 12 augustus 2018 - 09:49 uur

Een maand geleden plaatste Fresku een foto op Instagram van zijn zoontje Rayaan die op dat moment voor zijn leven aan het vechten was. "Bid voor mijn kleine prins," schreef hij. Inmiddels is het jongetje thuis en heeft de rapper samen met zangeres Janne Schra het prachtige nummer 'Mijn Zoon' erover geschreven. Je hoort de track vanaf deze week op 3FM.

Op Sziget sprak 3FM-dj Frank van der Lende met Fresku die daar optrad. 'Mijn Zoon' was net uit en hij liet het nummer tijdens een ontbijtconcert op de camping van het festival voor het eerst horen.

'Mijn Zoon'

Het is een prachtig liedje waarin Fresku over de zware periode vertelt. Hoe ze in het ziekenhuis hebben gebeden om zijn herstel, hoe sterk Rayaan streed, de kansen die de artsen schetsten. 

Fresku is niet iemand die zijn privézaken zomaar het internet op slingert, maar dit was anders vertelt hij op Sziget. "Ik heb mensen uit een soort paniek gevraagd om te bidden voor Rayaan. Dit was het spannendste moment van mijn leven. Je kijkt naar iets dat zo dierbaar voor je is en zo kwetsbaar. Je wilt gewoon dat hij terugkomt bij je." 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Janne Schra

Voor het nummer schakelde hij de hulp in van Janne Schra die meteen 'ja' zei. Janne op haar eigen Instagram: "Ik kon niet anders dan JA zeggen op de vraag of ik een stukje wilde zingen op dit nummer van Fresku. Voor Rayaan, zijn moeder, zijn vader, voor de liefde, zijn leven en iedereen die iets soortgelijks heeft meegemaakt. Niet opgeven."

Ronald McDonald Kinderfonds

Inmiddels is Rayaan thuis en gaat het gelukkig beter met hem. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM