Meer NPO
STER Advertentie

Wie is nou die Kiki in Drake's 'In My Feelings'?

Wie is nou die Kiki in Drake's 'In My Feelings'?

Zaterdag 4 augustus 2018 - 09:25 uur

Kiki, do ya luh me? Het was afgelopen maand misschien wel de meest gezongen zin wereldwijd. Met 'In My Feelings' verbrak Drake weer eens ouderwets alle streamingrecords en er kwam ook nog een viral challenge achteraan. Je zou bijna vergeten dat het nummer zelf er ook nog is.

In My Feelings

In 'In My Feelings' vraagt Drake zich af of Kiki, KB, Resha en JT nog van hem houden. Wait, who? De Resha en JT zijn snel verklaard: dat zijn de namen van de twee chicks die samen City Girls vormen, zij zijn te horen in het nummer. Maar over Kiki en KB is nog wat speculatie!

De een zegt dat het een verwijzing is naar een track van Jay Z, 'Excuse Me Miss'. In de video daarvan zie je een sms-uitwisseling waarin staat 'I'm in the bedroom - Kiki' en Jay Z antwoordt daarop met 'You riding?'.

De ander gaat voor een real life Kiki. Het zou kunnen wijzen op twee personen, zangeres Keshia Chanté of model K'yanna Barber. K'yanna speculeert in ieder geval flink mee, ze tweette al lyrics en in haar Twitterbio staat 'da real Kiki'. Goed. We zullen 't waarschijnlijk nooit zeker weten.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Challenge

De In My Feelings Challenge kan je ook bijna niet ontgaan zijn. Overal zag je de afgelopen weken filmpjes van mensen die een (langzaam) rijdende auto uitspringen om te dansen op het nummer. Instagram-influencer Shiggy begon ermee, maar al snel kopieerden duizenden mensen het dansje, waaronder sterren als Dua Lipa en Will Smith. Geef maar een slinger aan #inmyfeelingschallenge op Instagram en je komt 'n eind!

In My Feelings, v2

Inmiddels is ook de officiële video voor 'In My Feelings' uitgebracht, een kunstwerkie van maar liefst acht minuten. Aan het eind shinen natuurlijk ook nog een paar challenges die online hoge ogen gooiden. Heb je 't toch maar effe tot een Drake-video geschopt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM