Meer NPO
STER Advertentie

Naaz over haar ontmoeting met Prins Harry, nieuwe muziek en favo festivaltrack

Naaz over haar ontmoeting met Prins Harry, nieuwe muziek en favo festivaltrack

Donderdag 2 augustus 2018 - 13:52 uur

Middenin het festivalseizoen belt 3FM-dj Domien iedere donderdag met artiesten om hun naar hun favoriete festivaltrack te vragen. Deze ochtend belde hij met Naaz voor haar go to anthem, maar al snel ging het gesprek richting haar bijzondere ontmoeting met Prins Harry. Of zoals ze het zelf noemde: Prins Harry meets princess hairy. 

Blijkbaar was Prins Harry in het land. Wij hebben het een beetje gemist... Jij? Precies, dat dachten we al. Hij was er dus om Nederlanders uit verschillende hoeken en branches te ontmoeten en het te hebben over belangrijke zaken die er spelen. Aldus Naaz, want zij was er wél gewoon bij.

De ontmoeting

"Ik kwam daar aan in een veel te relaxte outfit met een soort auto op m'n riem," vertelt ze lachend. "Terwijl de rest allemaal heel netjes was. Maar ja ik dacht als ze me vragen als artiest dan ga ik mezelf ook niet veranderen."

Hoe was het om Prins Harry te ontmoeten? Heel leuk, volgens Naaz. Hij was ontzettend aardig, grappig en praatte met een grote urgentie over de noodzaak van geestelijke gezondheidszorg. Dat is iets waar de zangeres ook veel belang aan hecht.  

Nieuwe muziek

Verder kletsten Domien en Naaz over haar favoriete festivaltrack, 'Girlfriend' van Nao, en hoe het op dit moment met haar gaat. Op een flinke verkoudheid na gaat het best wel goed! Op het moment van het belletje zit ze in Noorwegen, waar ze druk bezig is met nieuwe muziek.

"Noorwegen is mijn nieuwe favoriete plek geworden om muziek te maken. Ik heb mijn beste muziek ooit geschreven hier. Ik wil het type artiest zijn die zich met elk nieuw project weer doorontwikkelt. Een nieuwe versie van mezelf, a new bit of Naaz. Dat ben ik hier aan het doen!" En wanneer die nieuwe muziek dan uitkomt? "Ik zal jullie als eerst bellen wanneer dat gebeurt!". 

3FM Awards

Wil je meer Naaz? De zangeres staat 5 september op de 3FM Awards in de AFAS Live. Wil je komen? Dat kan! Check hier hoe!

Ze is ook de enige die al een 3FM Award op zak heeft, namelijk de 3FM Talent Award. Verder is ze dit jaar genomineerd voor Beste Album en Beste Video (voor 'Words'). 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook