Meer NPO
STER Advertentie

Demi Lovato maakt het goed na vermoedelijke overdosis

Demi Lovato maakt het goed na vermoedelijke overdosis

Dinsdag 24 juli 2018 - 22:46 uur

Gisteravond is Demi Lovato (25) opgenomen in het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Inmiddels gaat het gelukkig weer beter met de zangeres.

Update 09:00 uur

Volgens een woordvoeder van de zangeres is Demi inmiddels wakker en met haar familie en vrienden. Zij willen iedereen bedanken voor de liefde en de steun en vragen op dit moment om hun privacy te respecteren. Ook laat de woordvoerder weten dat er incorrecte informatie naar buiten is gekomen rondom het incident. Wat dat is, is niet bekend. 

Ziekenhuis

Volgens de Amerikaanse site TMZ was Demi gisteravond vanuit haar huis in Hollywood naar een ziekenhuis in Los Angeles gebracht. Er was geen bevestiging dat het interdaad een heroïne overdosis is, maar de hulpverleners schenen haar behandeld te hebben met Narcan (een middel dat vaak gebruikt wordt in het geval van een overdosis).

Sober

Afgelopen maand bracht Demi nog 'Sober' uit, een kwetsbare track waarin ze haar strijd met verslaving aanhaalt. In het verleden dealde ze al met meerdere drugs- en alcoholverslavingen, waarvoor ze ook opgenomen is in klinieken. Ze was nu iets langer dan zes jaar nuchter.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stay strong, Demi! ❤️

Kijk live naar 3FM