Meer NPO
STER Advertentie

Sarah en Tim hebben hun allereerste date bij 3FM-dj Kevin!

Sarah en Tim hebben hun allereerste date bij 3FM-dj Kevin!

Zaterdag 28 juli 2018 - 11:01 uur

Na het hele land afgezocht te hebben, tal van oproepjes op social media en aardig wat noodkreten is het 3FM-dj Kevin en Sarah eindelijk gelukt: Sarahs Tim is gevonden. De jongen die ze na de Zwarte Cross in de trein ontmoette, maar waar ze geen contactgegevens mee had uitgewisseld. Dom, dom, dom, maar... We hebben hem gevonden en ze hebben hun allereerste date gehad in de studio van 3FM!

Waar is Tim?

Na een leuk weekendje crossen zat Sarah terug in de trein vanaf het festival waar ze Tim ontmoette. Een jongen van eind twintig die in de buurt van Artis in Amsterdam woonde. Ze hadden een leuk gesprek en Sarah voelde meteen een klik. Er zat na hun treinritje dan ook maar één ding op: ze moest hem terugvinden.

Nou, dan schakel je natuurlijk Kevin en 3FM in! Iedere avond in de radio-uitzending werd er aandacht aan besteed en er werd een oproep geplaatst of Facebook waar duizenden Tim's in werden getagd. Maar helaas. Niet de juiste. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevonden!

Het leek een onbegonnen zaak... Totdat eindelijk na lang zoeken de juiste Tim was gevonden. En hij was stiekem ook op zoek naar Sarah! Eind goed, al goed. Althans, de eerste date moet nog komen en romantisch als hij is heeft Kevin het tweetal uitgenodigd in de studio van 3FM om elkaar daar onder het genot van een hapje, drankje en live muziek beter te leren kennen.

 

First date

Met kriebels in hun buik kwamen Sarah en Tim bij Kevin in de studio voor hun allereerste date. De verliefdheid droop er van af. Om het ijs te breken heeft 3FM Cupido Kevin groots uitgepakt en de studio romantisch aangekleed met kaarsen, taart en champagne. De tortelduifjes krijgen ook een paar pittige vragen voor de kiezen om elkaar beter te leren kennen. Stappen ze samen in de taxi of scheiden hier elkaars wegen? Je ziet het hier!

Kijk live naar 3FM