Meer NPO
STER Advertentie

Wulf en Roel van Velzen leggen het bij na TVOH

Wulf en Roel van Velzen leggen het bij na TVOH

Donderdag 12 juli 2018 - 14:40 uur

In een ver verleden deed Wulf mee aan The Voice Of Holland. Hij deed auditie met 'I'm Yours' van Jason Mraz, maar er werd niet echt met stoelen gedraaid of positief commentaar gegeven. Het was, simpel gezegd, geen denderend succes. Maar aan die verhaallijn is vanochtend een mooi einde vastgeplakt!

Zoete overwinning

Toen Wulf vanochtend bij Domien te gast was, besloot Domien dat het tijd was om die herinneringen niet alleen maar op te rakelen, maar er ook iets mee te doen! Hij belde Roel van Velzen op, die toentertijd als TVOH-coach zei dat Wulfs echte naam 'een van de eerste woorden is die hij hem correct hoorde uitspreken'. Au.

Roel keek de uitzending voor het telefoontje snel nog even terug en schrok best wel van hoe hard de coaches toentertijd waren. "Iedereen was kortaf en hard, het zal wel aan het einde van een dag geweest zijn ofzo. We waren echt niet lief voor hem. Ik sta nog wel achter m'n woorden, want zijn uitspraak is nu vele malen beter dan eerst. Maar het zal voor Wulf vast een hele zoete overwinning zijn dat 'ie het nu op eigen kracht gered heeft!"

En daar kon Wulf natuurlijk alleen maar 'ja' op knikken, met een Edison op zak en 40 festivalshows in de planning. Toch nog een mooie afsluiting voor dat stukkie geschiedenis.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Domien Genremachine

Ook waagde Wulf zich vanochtend aan de Domien Genremachine en kreeg het genre jazz en soul voor z'n kiezen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe single 'Switching Gears'

Kijk live naar 3FM