Meer NPO
STER Advertentie

3FM is vrijdag voor België!

3FM is vrijdag voor België!

Donderdag 5 juli 2018 - 16:25 uur

Dat we zelf niet op het WK staan, is nog steeds een tikkie pijnlijk. Dus wat doe je als je bloedeigen vaderland niet mee mag spelen aan het grootste toernooi op deze aardkloot? Dan support je the next best thing: de Zuiderburen!

B tegen B

De Rode Duivels moeten vrijdagavond tegen Brazilië en wij Nederlanders weten hoe moeilijk dat is. Je weet nooit of je huilend of juichend naar huis gaat, verschrikkelijk stressvol.

Op Rock Werchter worden er twee gigantische schermen geïnstalleerd zodat alle festivalbezoekers collectief kunnen nagelbijten en in het hele land verzamelen mensen zich bij hun favoriete frietkot om het potje voetbal te kijken. Superknus, maar of ze het daarmee gaan redden tegen voetbalgrootheid Brazilië? We denken dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom: 3FM voor België!

3FM voor België

3FM staat vrijdag 6 juli in het teken van België! Dat betekent niet alleen dat 3FM 's avonds op Rock Werchter dingen meepikt van de wedstrijd, maar ook dat je de hele dag door extra veel Belgische muziek hoort en af en toe zelfs zo'n gezellige Vlaamse stem in je oren.

Dus heb jij nog een favoriete track van Stromae, Triggerfinger, Lost Frequencies, Gotye, Selah Sue of freaking Helmut Lotti - geef 'm door in de comments! Voor je 't weet hoor je 'm op 3FM. De tien meest aangevraagde nummers hoor je ook nog eens allemaal tussen 18:00 en 19:00 uur, in het volledig Belgische uurtje van 3FM-dj Wijnand Speelman.

3FM op Rock Werchter

3FM is ook dit jaar op Rock Werchter om verslag te doen van het festival. Op vrijdag, zaterdag en zondag hoor je tussen 19:00 en 22:00 uur Frank op je radio en via 3FM.nl/RockWerchter en de 3FM Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat check je het hele weekend door de hoogtepunten van het festival. Je hoeft dus geen seconde te missen!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM