3FM nieuws

3FM-dj Vera confronteert luisteraar met zijn zwaar ongepaste app'jes

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Vera confronteert luisteraar met zijn zwaar ongepaste app'jes

3FM-dj Vera Siemons kreeg afgelopen week tijdens haar nachtprogramma een aantal zwaar ongepaste en vieze app'jes binnen van luisteraar Peter. Iets waar ze zich, terecht, ontzettend aan stoorde. Ze belde Peter terug en confronteerde hem met zijn gedrag.

Wanneer je een nachtprogramma op de radio maakt krijg je ontzettend veel verschillende berichten binnen. Voornamelijk leuke. Mensen die thuiskomen na een nachtje stappen en nog even de avond willen afsluiten met 3FM of vaste luisteraars die bijvoorbeeld door de nacht heen in een vrachtwagen rijden, lekker met de radio aan. Helaas zitten er soms ook luisteraars tussen die zin hebben om ongegeneerd vieze app'jes aan de dj's sturen.

Vera belt Peter terug

Tijdens Vera's programma afgelopen donderdagnacht ontving ze een aantal berichtjes via de 3FM App van Peter. Het waren onsmakelijke en vooral ongepaste berichten, dus ze besloot Peter terug te bellen en te confronteren met zijn gedrag. Vera: "Peter is van mening dat als je hier als vrouwelijke dj zit, dit erbij hoort. Dat je hier om vraagt. Ik vind het zelf echt waanzinnig stuitend, vies en ranzig dat dit bestaat."

Online krijgt Vera ontzettend veel lof en wordt ze geprezen voor de manier waarop ze dit heeft aangepakt en daar sluiten wij ons compleet bij aan!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie