3FM Megahit

'Good Boy' van Jett Rebel is de nieuwe 3FM Megahit!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Good Boy' van Jett Rebel is de nieuwe 3FM Megahit!

Jett Rebel serveert in zijn nieuwe nummer een lekkere dosis gitaarwerk en een retro feel. Jelte bewijst maar weer eens dat hij echt alles kan. De track is totaal anders dan voorganger 'Amy', maar minstens even lekker. Daarom is het deze week de 3FM Megahit!

Wie denkt aan Jett Rebel, denkt aan een extravagante artiest die niet vies is van een beetje lippenstift. Voor zijn outfit duikt hij meestal de verkleedkist in en hij staat bekend als een wild child. Maar stiekem is hij een hele goede, lieve jongen. Daar wil hij ons in ieder geval van overtuigen in 'Good Boy'.

'I'm a good boy'

Zoals vaak in het werk van Jett zit er een lekkere funky en poppy feel aan het nummer, maar hij wil ook graag dat het rockt. "Hoewel het niet alleen voor rockers is," zegt Jett zelf. Dat moet wel goed komen! De track knalt zeker, maar oordoppen zijn niet nodig.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Je checkt 'm ook op Deezer en Apple Music

Jelte schrijft het nummer in het vliegtuig onderweg naar Italië. Eenmaal daar aangekomen, heeft 'ie een appartement met een Grease uitstraling. Vandaar misschien de retro vibe die over het nummer hangt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hier kun je 'm horen!

'Good Boy' komt op het zesde studioalbum van Jett, wat gepland staat voor na de zomer. Wil je nou weten hoe het live klinkt? Komende maand staat Jett sowieso op Zwarte Cross en North Sea Jazz. Tot die tijd hoor je hem lekker op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie