Meer NPO
STER Advertentie

Voel je 'm? Hier is 'I Feel Something' van Indian Askin

Voel je 'm? Hier is 'I Feel Something' van Indian Askin
Foto door Karen Rosetzsky

Zaterdag 9 juni 2018 - 17:13 uur

Als je 'I Feel Something' van Indian Askin nog niet kent, ken je 'm na deze week wel! Hij is nieuw op de playlist, dus je gaat 'm sowieso voorbij horen komen deze week.

Indian Askin is inmiddels een graag geziene gast in de Nederlandse muziekscene. De Amsterdamse punkband kreeg veel lof voor hun eerste album Sea Of Ethanol, waaronder een Edison voor Beste Nieuwkomer. Daarnaast werden ze genomineerd voor een 3FM Award in de categorie 3FM Talent en speelden ze op de 3FM Awards. Nu is er eindelijk nieuwe muziek!

Nieuwe muziek, nieuwe problemen

Qua stijl lijkt het nummer voort te borduren op eerdere muziek die de band uitbracht. Het lome tempo, de drums die klinken alsof ze in een luchtdichte ruimte zijn ingespeeld, de woestijn-invloeden à la Queens of the Stone Age en het jengelende stemgeluid van Chino Ayala die zingt over zijn problemen... It's all there. "Can't shake this feeling, I wear it like a crown."

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op woensdag 13 juni komt de clip van 'I Feel Something' uit. En daar maken ze wel een dingetje van: er wordt een hele première voor georganiseerd in de Melkweg, waar de band ook even live zal spelen. 

Zin in meer nieuwe muziek?

Check dan de 3FM Now Playing! Naast 'I Feel Something' van Indian Askin vind je daar ook andere vette nieuwe muziek van o.a. Arctic Monkeys, The 1975 en De Likt.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM