Meer NPO
STER Advertentie

EUT is terug met hun nieuwe single 'Crack The Password'

EUT is terug met hun nieuwe single 'Crack The Password'
Sabine Rovers voor EUT

Woensdag 6 juni 2018 - 13:16 uur

Het debuutalbum van de Amsterdamse band komt uit op 5 oktober. Dat duurt nog effe, dus om die tijd te overbruggen hebben ze een nieuwe clip uitgebracht.

Crack the password and the word is EUT?

"Het nummer gaat over het herkennen en doorbreken van slechte gewoontes. Elke keer weer op je bek gaan en toch proberen door te gaan. Tegelijkertijd gaat het ook over alleen maar aan jezelf denken en soms totaal niet aan een ander," geeft zangeres Megan de Klerk aan. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

In het voorprogramma van je idool

Afgelopen maandagavond was het vijftal nog het voorprogramma van hun held Beck in 013 Tilburg. Daar hebben ze 'm ook even kort ontmoet, hij gaf aan dat hij had genoten van hun show. Life goals: achieved.

Bij de nieuwe single van EUT, die in september 2017 3FM Talent waren, is ook een clip gemaakt. Compleet gefilmd en geëdit door de band zelf. Dat dit gelukt is, is een godswonder, want EUT gaf eerder in een interview met 3FM al aan "dat er hier elke dag wel iets misgaat."  Check de clip hier:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Livelist 2018

EUT staat op #3 in de 3FM Live List 2018, wat betekent dat je hen dit jaar écht effe live moet checken als je de kans hebt. Zien welke artiesten er nog meer in staan? Check het hier!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM