Meer NPO
STER Advertentie

Vinchenzo covert Drake's 'God's Plan'

Vinchenzo covert Drake's 'God's Plan'

Maandag 28 mei 2018 - 15:29 uur

De achttienjarige singer-songwriter Vinchenzo was afgelopen weekend op bezoek bij Franks Feestje op 3FM. En hij kwam niet zonder verrassingen. Hij liet even een dikke cover van Drake's 'God's Plan' horen.

Interview

Het gaat lekker met de jonge zanger. Zijn track 'Daily' is inmiddels meer dan zeven miljoen keer gestreamd op Spotify en sinds kort heeft hij een voltallige band om samen mee op te treden. Dat moet ook wel als je ambities zoals Vinchenzo hebt. "Ik heb zeker de ambitie om de allergrootste van Nederland te worden uiteindelijk." 

Maar waar haalt iemand op zo'n jonge leeftijd de inspiratie vandaag om liedjes te schrijven vraagt 3FM-dj Frank van der Lende zich af. "Eigenlijk voornamelijk uit eigen gebeurtenissen," legt Vinchenzo uit. "Hoe ik mijn eigen visie heb op het leven heb en dat klinkt eigenlijk allemaal heel ingewikkeld, maar gaat eigenlijk gewoon over hoe ik me voel." 

'Vinchenzo: "Ik wil de allergrootste van Nederland worden!"'

'God's Plan'

Naast zijn eigen single had Vinchenzo ook een cover voorbereid van één van zijn grote muzikale helden: Drake. En wát een cover!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speelkwartier

Dat het een talentvolle jongen is bewijst hij nogmaals wanneer hij in een paar minuten op kinderinstrumenten een cover van Ed Sheeran met zijn band weet neer te zetten. Check 'm hieronder!

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM