Meer NPO
STER Advertentie

Must-see: Naaz covert 'Ultralight Beam' van Kanye West live op 3FM

Must-see: Naaz covert 'Ultralight Beam' van Kanye West live op 3FM

Maandag 14 mei 2018 - 15:02 uur

De #1 op de 3FM Live List 2018 blijft keer op keer bewijzen dat ze die #1-positie keihard verdient. Naaz deed zondagavond voor het eerst een live-versie van haar 'Ultralight Beam'-cover en holy shit... It's so good.

Naaz - 'Ultralight Beam' live

Het zou ons niets verbazen als Naaz' slaapkamermuren behangen zijn met posters van Kanye. She loves the guy, dus vloog ze naar New York om een cover op te nemen van een van haar favoriete Kanye-tracks, afkomstig van The Life Of Pablo (2016). En nu heeft ze 'm dus voor het eerst live gedaan in de 3FM Live Box! Ze pakt 'm van A tot Z, inclusief de verse van Chance The Rapper.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check ook de live-versie van haar single 'As Fun'.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vroom

In het gesprek met 3FM-dj Kevin van Arnhem (die afgelopen weekend Franks Feestje hostte), liet Naaz vallen dat ze een paar weken terug drie boetes in één week op de kop wist te tikken.

"Ik weet niet eens waarom!!! Het was in de week van m'n EP-release, en toen moest ik de hele tijd naar plekken rijden. En ja, dan zet ik dus muziek hard op... Het waren geen hele hoge boetes ofzo, in totaal 140 euro. Dat valt wel mee, toch?" 

Love your own

Maar door welke muziek reed ze dan zo hard? Op die van haarzelf! Naaz: "Als je niet naar je eigen muziek luistert en niet keihard gewoon vibet op je eigen shit, waarom breng je het dan uit?! Ik vind m'n eigen muziek niet per se het beste, maar het is wel een combinatie van alles waar ik naar wil luisteren. Het is gewoon een stukje van alles wat ik vet vind, gewoon mijn smaak."

Naaz had 3 boetes binnen een week?

Kijk live naar 3FM

Lees ook