Meer NPO
STER Advertentie

Dit zijn de 3FM Festifan finalisten!

Dit zijn de 3FM Festifan finalisten!

Maandag 14 mei 2018 - 16:11 uur

Stop met stemmen, de lijnen zijn gesloten! De vier 3FM Festifans in spe zijn gekozen, dus de finaleweek kan beginnen. Deze week krijgen de finalisten nog een aantal challenges voor hun kiezen, maar op 18 mei wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt! 

Michelle van der Molen

Deze 3FM Festifan belooft plechtig, als president van het festivalseizoen 2018, onze dromen en idealen waar te maken. Eerst maar eens zien of ze die finaleweek gaat overleven...

Michelle was als eerste aan de beurt om zich te bewijzen als 3FM Festifan. Ze ging goed van start, maar de zenuwen namen over. Uiteindelijk scoorde ze twee punten. Zal het genoeg zijn om zich te kwalificeren voor de finale op 18 mei?

Festifan Quiz: Michelle

Zoë van den Akker

Een ultieme 3FM Festifan, al zegt ze het zelf. In 2016 ging ze naar Sziget, 2017 bracht haar naar Lowlands. Het doel van 2018? Naar alle grote festivals van Nederland!

Jessie Vullings

Volgens Jessie beleven wij met haar de ultieme festival-ervaring. Haar vriendinnen zijn het er duidelijk mee eens. Maar wat vindt de jury? 

Famke Dijkman

Armen vol bandjes die ze veel te laat af doet en ook voor een feestje is ze wel in. Famke gaat altijd tot het randje. Eens kijken of daar mee te werken valt, deze zomer...

Benieuwd waar de 3FM Festifan precies kans op maakt? Check dan even deze link.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM