3FM nieuws

De media maken zich zorgen om Kanye West, what's up?

  1. Nieuwschevron right
  2. De media maken zich zorgen om Kanye West, what's up?

Kanye West is druk bezig de afgelopen dagen. Zo kondigde hij niet alleen aan dat hij werkt aan nieuwe (muzikale) projecten, ook maakte hij schoon schip binnen zijn team. Hij ontsloeg onder andere zijn manager Izzy Zivkovic en een groot deel van zijn team moest er ook aan geloven.

Nieuwe projecten

Kanye kondigde aan dat hij druk bezig is met nieuwe muziekprojecten. Volgens de mensen om hem heen is hij daar enorm obsessief mee bezig waardoor hij regelmatig last heeft van woede-aanvallen. Tijdens een opnamesessie in de studio zou hij zijn hele team hebben uitgescholden en medegedeeld dat hij het voortaan allemaal zelf wil doen.

Ook zou hij daarbij geëist hebben dat zijn team al hun andere klanten op zouden geven om alleen nog maar voor hem te werken. Toen zij dit weigerden zou Kanye hen hebben ontslagen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Maarrr wat zijn die nieuwe muzikale projecten dan? Nou, dit! Afgelopen weekend dropte Kanye opeens twee nieuwe tracks op zijn website. Waarvan een nummer deze tekst bevat: "Whoopdi scoopdi poop poopdi scoopdi scoopdi whoop" Wat denken jullie... Muzikaal dieptepunt of onbegrepen genie?

Grote zorgen

Volgens People zou de rapper de laatste tijd ook steeds minder contact hebben met goede vrienden. Met zijn schoonmoe Kris Jenner heeft hij de afgelopen tijd ook regelmatig ruzie gehad. Het tijdschrift meldt ook dat hij nauwelijks nog slaapt en zijn omgeving continu bestookt met berichtjes over zijn muziek, waarop hij direct een antwoord verwacht. En dan hebben we het nog niet eens over zijn tweets gehad...

In 2016 werd Kanye opgenomen omdat hij een mentale inzinking had.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie