STER Advertentie

Koop je ticket voor de 3FM Awards 2018

Koop je ticket voor de 3FM Awards 2018

Maandag 30 april 2018 - 09:20 uur

3FM sluit op woensdag 5 september het festivalseizoen af met de uitreiking van de 3FM Awards. Het spektakel vindt plaats in de AFAS Live in Amsterdam. Er vallen awards te winnen in de categorieën Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video, Beste Fans en Beste 3FM Talent. 

KOOP NU JE KAARTJE

Ga jij lekker op glitter and glamour? Dan wil je de 3FM Awards niet missen. En dat hoeft ook niet, want je kunt nu je kaartje kopen! Waar? HIER:

Handig om te weten voor je agendaplanning: dit jaar zijn de 3FM Awards een awardshow die in de avond zal plaatsvinden, geen festivaldag zoals vorig jaar. 

STEMMEN

JIJ bepaalt wie er die avond naar huis gaan met zo'n felbegeerde award. Binnenkort worden de stembussen geopend op 3fm.nl.

LINE-UP 3FM AWARDS

De eerste artiest die op de line-up staat is Rondé! Dit werd bij de lancering van de 3FM Awards in de ochtendshow van 3FM-dj Domien meteen bekendgemaakt. Binnenkort wordt de line-up aangevuld. 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement