STER Advertentie

3FM doet verslag van Young Impact Celebration

3FM doet verslag van Young Impact Celebration
Nathan Reinds

Maandag 16 april 2018 - 15:42 uur

Op 6 juni vindt de Young Impact Celebration weer plaats. In Rotterdam Ahoy vieren 10.000 jongeren, die door middel van vrijwilligerswerk een kaartje hebben bemachtigd, het leven. En dat doen ze samen met onder andere Ronnie Flex, Johnny de Mol, Kris Kross Amsterdam en 3FM!

YOUNG IMPACT

Young Impact is een organisatie die jongeren onder de 25 aan verschillende vormen van vrijwilligerswerk helpt. Ben jij van plan om iets goeds te doen voor de maatschappij? Dan kun je toegang verdienen tot de Young Impact Celebration. Wil je hier alles over weten? Check de site van Young Impact. 

3FM is er in ieder geval bij om verslag te doen van de Young Impact Celebration! Op 6 juni hoor je ons tussen 18:00 uur en 21:00 uur live vanuit Ahoy Rotterdam waar we live verslag doen van dit bijzondere evenement. Wil je er dus niks van missen? Tune in!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Awards

Naast optredens van toffe artiesten en inspirerende sprekers, worden er ook prijzen uitgedeeld. Awards voor jongeren die in het afgelopen jaar op hun eigen manier een steentje hebben bijgedragen. Die nominaties zijn inmiddels bekend, dus er kan weer gestemd worden. Waar? Hier!

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen